Sunday, September 14

Darwin imorrn!

Tänkte passa på att uppdatera this bad boy innan jag och Maria lämnar storstan och drar till Australiens version av….MJÖLBY! Skämt åsido, Darwin lär ju vara sjukt mycket bättre än Mjölby. Jag menar, bara det faktum att det är 35 grader där säger ju ganska mycket…

Hursomhelst, senaste veckan har rullat på ganska bra trots att jag har varit tvungen att hålla en strikt budget!
Tisdagen blev lugn – Maria började sent så vi chillade hemma och kollade Dr Phil o så. Jag passade på att ta en powerwalk på morgonen, kul att göra nått aktivt liksom…Eftermiddagen spenderades med att fixa diverse grejer hemma och kolla lite film.

I onsdags så var Maria ledig så vi passade på att åka till West End för att kolla läget. Vi strosade ett par timmar, fyndade lite i en vintagebutik och tillslut hamnade vi på ett mysigt fik. Jag passade även på att kolla upp min biljett hem – hade inte fått någon info sen jag bokade om den nämligen.
På eftermiddagen mötte vi upp en sväng med Michael och kvällen spenderades med att titta på mer film!

Torsdagen blev ganska lugn för min del. Tog en promenix på morgonen och sen blev det Dr Phil som vanligt.
Framåt kvällen pallrade jag mig bort till Bradyhuset för middag med Stewie, Cooper, Key och två andra grabbar. Det var trevligt på alla sätt och vis. Maria kom och joinade lagom till efterrätten. När vi var mätta och belåtna åkte vi in till stan för att ta en öl. Det var en skandinavisk temafest på Brewhouse så vi passade på att dra dit för att kolla läget. Tydligen skulle man klä ut sig till något som började på samma bokstav som sitt namn. Maria hade lite lösa planer på att gå som en massmurder midget…Dock blev det inget. Lite synd.

Maria började jobba skapligt sent på fredagen så vi hängde hemma på förmiddagen. Tvättade och gjorde lite andra lika roliga uppgifter. När hon åkte in för att jobba åkte jag in för att hänga lite med Patrik. Det blev en promenad runt South Bank och West End innan vi drog hem till honom lagom tills att det började åska!

Lördagen spenderades i West End. Hittade ett mysigt fik där jag, även fast det var ungefär hundra grader ut, drack världens godaste chai latte!
Åkte hem till Maria lagom till fyra tiden och då var det käk och lite uppfräschning som gällde. På kvällen tog vi CityCaten ut till St. Lucia för att gå på Patriks kompis house party! Det var alla möjliga random folk där från Tyskland, Italien, Kanada och god knows where! Dock stannade vi inte så länge, vi hade nämligen planerat att gå på Valley Fiesta, en gratisfestival i the Valley! Nils, ytterligare en av Patriks kompisar, hade spanat in att End of Fashion skulle spela och de skulle tydlligen vara riktigt bra. Vi hoppade alltså på bussen och kom fram till China Town scenen i god tid! Bandet visade sig vara sjukt bra så det var verkligen kul! Maria insåg att det var de som spelade en av hennes favvolåtar så groupievarningen var på topp!
Övriga gänget skulle till the Family, södra hemisfärens största klubb, efteråt men jag och Maria var party poopers (mest panka) och drog tillbaka in till stan istället. Tog en runda på DUB och sen vidare till kasinot (Maria hade fått för sig att End of Fashion skulle ha efterfest där…groupievarning som sagt!).

Eftersom Maria jobbade på söndagen åkte jag och hängde lite hos Patrik. Vi tog bussen in till stan lagom till att Maria var färdigjobbad och tillsammans tog vi färjan till Powerhouse. Varje söndag så bjussas det på gratis stand up comedy där så vi tänkte att det var värt att spana in. Det var sinnessjukt kul, jag skrattade seriöst till jag grät!

Idag har jag fixat diverse grejer på stan – har äntligen köpt mig ett par hela och rena skor! Känns bra...Ska precis packa det sista och sen är det läggdags. Imorgon klockan 21 går planet – vi peppar gärnet!!

1 comment:

Maria said...

Groupie och stolt over det!!